Naturliga makeup-looks för hösten 2024

FYLL SMINKVÄSKAN MED DET SOM BEHÖVS FÖR ATT FÅ TILL HÖSTENS MAKEUP-LOOKS.

Hösten är här och med den kommer en uppsjö av nya makeup-trender direkt från catwalken. I år ser vi en tydlig trend mot naturliga looks som framhäver din unika skönhet på ett subtilt och elegant sätt. Inspirerad av höstens modeshower, erbjuder vi här en guide till hur du kan skapa naturliga makeup-looks som både är trendiga och enkla att bära.

    Höstens hetaste färgpaletter för en naturlig look

    Hösten 2024 handlar om att omfamna naturen och använda jordnära toner som speglar årstidens skiftande färger. Dessa färger är inte bara trendiga, de är också oerhört smickrande på alla hudtoner.

    Jordnära toner som skapar harmoni

    Inspiration från naturen

    De dominerande färgerna i höstens makeup-palett är inspirerade av skogen och marken. Tänk bruna, beige, och mjuka nyanser av grönt och orange. Dessa toner skapar en harmonisk och naturlig look som passar perfekt för vardagen. De är dessutom lätta att kombinera med andra färger.

     

    Subtila nyansskiftningar från catwalken

    Nyansskiftningar is key!

    På höstens modeshower såg vi en återgång till subtilitet. Nyansskiftningar i ögonskuggor och läppstift skapade djup och dimension utan att ta över ansiktet. Genom att använda olika nyanser inom samma färgfamilj kan du skapa en naturlig look som ändå känns genomarbetad och sofistikerad.

     

    Sätt din egen touch på höstens sminktrender

    Tolka fritt och skapa din egen makeup-look

    Trots att naturliga looks dominerar höstens trender, finns det flera sätt att tolka denna stil beroende på din personliga smak och de tillfällen du klär upp dig för. Så vill du glittra likt havet, stråla som solen eller vara lika sparkly som din aura? Kör! Det finns alltid tillfällen man vill satsa lite mer på sin makeup.

     

    Minimalism möter elegans – Så här får du catwalk-stilen

    Ledorden är "less is more".

     

    Minimalism är nyckelordet för hösten. Genom att använda lätta basprodukter och diskreta färger kan du skapa en look som är både chic och enkel. En lätt foundation eller BB-kräm, ett stänk av krämrouge och lite highlighter räcker långt. För ögonen, välj en neutral skugga och avsluta med en bra mascara.

    Produkter för en naturlig sminkning:

    Catrice Soft Glam Filter Fluid

    Jane Iredale Glow Time Blush Stick Ethereal

    Technic Pressed Pigment Eyeshadow Palette Exposed

    IsaDora Hydra Glow Conditioning Lip Oil Soft Pink

    Catrice Pure Volume Magic Brown Mascara Burgundy Brown

    Prisvärda Makeup-Alternativ för Höstens LooK

    Oavsett om du är ute efter prisvärda fynd eller vill unna dig något extra, finns det fantastiska produkter att välja mellan för att skapa din naturliga höstlook.

    Lyxigt smink för dig som vill unna dig riktig kvalitet

    För den som vill unna sig lite extra finns det lyxprodukter som verkligen kan förhöja din makeup-rutin. En högkvalitativ foundation som smälter in perfekt i huden eller ett läppstift med krämig konsistens och lång hållbarhet kan göra underverk för din look. Lyxprodukterna är inte bara en fröjd att använda, de håller också längre, vilket gör dem till en bra investering.

    VANLIGA FRÅGOR OM smink under hösten:

    Andra artiklar om makeup: